top of page
Design uden navn.png

Vinova

Denne case omhandler vores samarbejde med Vinova, i forbindelse med salget og brandingen af deres virksomhed. Her kan du læse om vores rejse med dem.

Vores resultater

Hvordan lykkedes det?

Vinova kom til os med et ønske om at relancere deres annoncering, så de kunne få et udtryk der repræsenterede deres virksomheds værdier. Virksomheden leverer egen importeret vin, fra mindre vinbønder rundt om i hele Europa.

Der er i forbindelse med samarbejdet afholdt adskillige skuddage, hvor der er skabt nye reklamefilm og fotos, som ville kunne fange målgruppen bedre og bedre. Her har æstetik og kvalitet været i fokus. Efter aftale har vi aldrig kørt tilbud, da det er kvalitet der bliver solgt på, fremfor pris.

En sammensætning af Vinovas engagement, vores indsats, deres produkter og kvalitet, har det resulteret i en effektiv markedsføring, som giver de rette resultater. Vinova er et rigtig godt eksempel på hvordan man stadig kan have succes uden at smadre sine priser.

Konceptet

Succesen bestod af en effektiv og målrettet content marketing strategi, som Vinova var klar til at investere i. Ingen succes opnåes, hvis man ikke er villig til at investere.

De fik deres succes gennem Meta annoncering m. brug af professionelt content.

bottom of page