top of page
1.png

Rikke P Fitness

Denne case omhandler vores samarbejde med Rikke P Fitness, hvis hovedopgave er at udføre online personlig træning. Her har fokus været at skabe en konsekvent strøm af leads, som kan konverteres til betalende kunder.

Vores resultater

Hvordan lykkedes det?

Rejsen for Rikke P Fitness har været en af de længere. Vi kom ind på et tidspunkt, hvor hun allerede havde ekstern hjælp, men foruden de resultater hun ønskede. Vi startede samarbejdet med at få produceret relevant materiale, således alt stod knivskarpt til annonceringen.

Fokus var især på at skabe en sund og vedvarende vækst, derfor er denne case ikke en 0-100 på 1 uge case, men et mere repræsentativt eksempel på hvordan man med den rette indsats, kan udleve sin drøm som selvstænding.

En vigtigt element er optimeringen af kampagner, hjemmesider og strategier, som alle har været med til at øge kvaliteten på leads, samt sænket prisen.

Konceptet

Succesen bestod af en effektiv og målrettet content marketing strategi, som Rikke P Fitness var klar til at investere i. Ingen succes opnåes, hvis man ikke er villig til at investere.

De fik deres succes gennem Meta annoncering m. brug af professionelt content.

bottom of page