HVEM ER MEDIAC AGENCY?

Først og fremmest så er Mediac Agency mennesker, der forstår sig på mennesker. Vi vil sagtens kunne snakke dine ører af med de nyeste marketings tiltag, machine learning, pixels, API og meget mere.

 

Men vigtigst af alt, vi lever og ånder for vores arbejde om det er salg, markedsføring eller videoproduktion. Vi brænder nemlig for at levere de bedst mulige resultater til alle vores kunder, store som små. Derfor er det også ligegyldigt for os, om du er et mindre start-up der leder efter nogen at starte rejsen med, eller en stor virksomhed der skal have fat i flere markedsandele.

 

Mediac Agency er din foretrukne marketings partner, hvis du vil have et solidt team, som nyder den tætte kommunikation og relation med kunden. Fordi det er sådan vi opnår de resultater, som gør at du får succes med digital markedsføring.

Vi sørger altid for at gøre digital markedsføring simpelt.

1.png

Anders Pedersen

// CEO

Anders er virksomhedens teknikansvarlige når det omhandler software og sporing. Foruden Anders vil det ikke være muligt at levere de resultater vi gør for vores kunder.

Han er derfor også vores 100-meter mester i alle vores business managers, om det er Meta, Google, TikTok eller andet.

Derudover står han også for al rapportering af data, således det er muligt for os at optimere på tværs af alle vores igangværende kampagner.