top of page
2.png

Nimbus Motorcycles Danmark A/S

Denne case omhandler vores samarbejde med Nimbus i forbindelse opstarten af virksomheden, samt udbuddet af deres aktieudbud. Nimbus er en ældre virksomheder, der nu relanceres, med fokus på den grønne omstilling. 

Vores resultater

Hvordan lykkedes det?

Idémanden bag Nimbus Motorcycles Danmark A/S kom til os med et ønske og en vision og at genskabe den gamle Nimbus. Vi vidste at vi nu begav os ind i et farligt marked, der er præget af nostalgiske brugere, som har skarpe meninger om produktet, den grønne omstilling, men også hele konceptet.

Hovedmålet var at skabe en sund virksomhed, som både blev støttet af de ældre kunder, som i forvejen kendte Nimbus, men også skabe en interesse for det yngre publikum. Nimbussen skal være for alle, dette gjaldt også markedsføringen.

Gennem annonceringen sikrede vi at budskabet kom ud til den rette målgruppe, samt et godt sammenspil med Nimbus Motorcycles Danmark gjorde at vi kunne gøre købsprocessen så brugervenlig og god som overhovedet muligt.

Konceptet

Succesen bestod af en effektiv og målrettet content marketing strategi, som Nimbus var klar til at investere i. Ingen succes opnåes, hvis man ikke er villig til at investere.

De fik deres succes gennem Meta annoncering m. brug af professionelt content.

bottom of page