top of page
5.png

Se her

Hvad vores kunder siger

17.png

Louise
Nodo Arkitekter

Vi har den store fornøjelse at arbejde sammen med Mediac Agency vedr. vores interne PR, både med hensyn til udarbejdelse af PR plan, eksekvering i forhold til at skrive tekster, optage film, lave layout til vores opslag, samt at få materialet ud at leve på de forskellige platforme via annoncering mm.

 

Anders, Tobias og Frederik er alle meget kompetente på hver deres felt, og udgør tilsammen et meget stærkt hold, der kan varetage hele opgaven.

 

De møder altid ind med store smil og god energi, og de ”skubber til os” så vi kommer ud over kanten.

 

Vores kommunikation på sociale medier har fået et mærkbart og målbart løft siden vi har fået Mediac Agency på opgaven.

 

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og Mediac Agency har vores varmeste anbefalinger.

2.png

Erik
Fitness 8800

I år er vi gået over og begyndt at bruge Mediac Agency, og jeg må sige, det har vi haft helt vildt succes med.

18.png

Henrik
2ned

Samarbejdet med Mediac Agency har været rigtig godt. De hjalp os med opstarten af al vores annoncering, da vi skulle ud med vores første kollektion. 

Alt i alt, en god oplevelse at arbejde med Mediac Agency.

Varde-Kommune-logo-smal-CMYK-blaa.png

Berit
Varde Kommune

I har i vores samarbejde været gode til at reagere, på vores spørgsmål, og uvidenhed.
I har  været gode til at hjælpe os med de overvejelser som vi ikke selv havde gjort, bla  hvor stor en omfang skal annoncen strække sig, hvor langt køre en medarbejder efter stillinger i vores fag mm. Ligeledes har i reageret hurtigt, når vi har bedt om at få stillingsopslag ned fra filmen eller spurgt om anden form for hjælp. I har også været gode til at begrænse den mængde af teknisk viden vi fik, og kun givet os det mest nødvendig.

Det har været nemt for os at have en god dialog med jer, hvilket ikke altid er en selvfølge, når det er så tekniske opgaver vi i hjemmeplejen arbejder med. Vi tror i har en god tålmodighed.
 

3.png

Asif
Red Barnet

Vi har i samarbejde med Mediac Agency afviklet et pilotprojekt omkring online rekruttering og markedsføring af Red Barnets genbrugsbutik Fredericia. Vi havde et meget fint og tillidsfuldt samarbejde og gjorde os en masse erfaringer, som vi kan bruge i vores fremtidige arbejde. Hvis muligheden byder sig, så vil vi bestemt samarbejde med Anders og Tobias fra Mediac Agency i fremtiden.

20.png

Lene
Lebeck & Ko.

Efter jeg begyndte at samarbejde med Mediac Agency, jamen så har min markedsføring ændret fuldstændig karakter (...) så jeg kan varmt anbefale Mediac Agency som den foretrukne markedsførings samarbejdspartner.

Aalborg.png

Stine
Aalborg Kommune

Vi oplevede et meget positivt samarbejde, hvor der hurtigt var blik for hvad vi havde brug for. Det var let og hurtigt at få lavet aftaler, og de medarbejdere der blev optaget havde en god oplevelse med det. Det var gode og flotte videoer vi fik til vores rekrutteringsproces. Så alt i alt en rigtig positiv oplevelse at samarbejde med Mediac Agency.

19.png

Claus
Nimbus Motorcycles

(...) Det arbejde de har lavet, det har været fremragende, og uden dem, tror jeg ikke, at vi havde fået lavet et så godt resultat.

bottom of page