top of page
3.png

AjourCare

Denne case omhandler vores samarbejde med AjourCare, i forbindelse med rekrutteringen af nye medarbejdere til deres organisation. Her kan du læse om vores rejse med dem.

Vores resultater

Hvordan lykkedes det?

AjourCare kom til os med et ønske om at relancere og nytænke deres rekrutteringsproces. Vi tog derfra deres set-up væk fra alle de traditionelle medier, som gjorde at de spildte både tid, annoncekroner og ansættelser. Med andre ord, de fik intet ud af deres indsats.

Ved at overføre processen til de sociale medier, sørgede vi for at ramme den rette målgruppe. Vores koncept gjorde at de pludselig gik efter både aktive og passive jobsøgende. Dernæst gjorde vores målretning at de fik mere kvalificerede ansøgere, som var mere interesserede i deres stilling.

Resultatet heraf var at AjourCare fik mere ud af deres indsats, samt vi fik optimeret på deres interne proces, så de også sparede tid på rekrutteringen.

Konceptet

Succesen bestod af en effektiv og målrettet content marketing strategi, som AjourCare var klar til at investere i. Ingen succes opnåes, hvis man ikke er villig til at investere.

De fik deres succes gennem Meta annoncering m. brug af professionelt content.

bottom of page